Blogs

Het assortiment van KCALculated

Bij KCALculated verkopen wij meer dan alleen maaltijden. Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om naast de sportmaaltijden een gezond eiwitrijk dieet te volgen. Wij bij KCALculated zijn er om jouw zorgen weg te nemen als het gaat om een hele dag een dieet volgen. Het kan moeilijk zijn om met één maaltijd jouw totale calorieën en macro’s te behalen. Daarom verkopen wij naast onze eiwitrijke sportmaaltijden ook ontbijtjes, tussendoortjes, sappen, snacks, sauzen, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

MAALTIJDEN

Onze maaltijden zijn erg gezond en makkelijk, en zorgvuldig samengesteld om een goede balans van voedingsstoffen te bieden, zodat je kunt genieten van een gezonde en voedzame maaltijd

 zonder veel gedoe. Of je nou kiest voor de aioli kip, of de overheerlijke rundvlees teriyaki, al onze maaltijden zijn bereid met verse ingrediënten en bevatten de juiste verhoudingen van eiwitten, koolhydraten, en vetten.

OOK ONTBIJTJES BIJ KCALCULATED!

Wat is er fijner dan je dag goed starten met een van onze overheerlijke ontbijtjes? Wij begrijpen dat niet iedereen even veel tijd heeft in de ochtend, daarom bieden wij de comfort om de dag toch goed te beginnen, wat motivatie geeft om de rest van de dag ook te knallen! Neem bijvoorbeeld onze havermout vlokken om je dag goed te beginnen en de energie binnen te krijgen die jij nodig hebt.

SNACKS EN TUSSENDOORTJES

Ook bieden wij lekkere tussendoortjes/snacks om naast jouw maaltijden te genieten zonder schuldgevoel. Zo verkopen wij bijvoorbeeld proteïne repen die ideaal zijn om aan je eiwitten te komen op een makkelijke en snelle manier, wat erg goed is voor spierherstel.

SAPPEN

Naast onze maaltijden en tussendoortjes bieden wij ook gezonde sapjes, en shots. Onze sappen en shots zijn zeer verfrissend en voedzaam. De sapjes, zoals de Dutch Lion Juice, zijn overheerlijk om bijvoorbeeld tijdens de maaltijden te  nemen om je te hydrateren en je vitamines en mineralen aan te vullen.

SMAAKMAKERS

En tot slot bieden wij bij KCALculated ook de mogelijkheid om jouw maaltijden een boost te geven met onze heerlijke sauzen. Wat zo uniek is aan onze sauzen is het feit dat ze suiker- en vetvrij zijn, waardoor je je geen druk hoeft te maken om die extra calorieën. Zo bevat één serving van 15ml van de curry ketchup saus maar 5kcal.  De perfecte smaakmaker!

PERSOONLIJKE DOELEN BEREIKEN

Bij KCALculated begrijpen we dat het volgen van een gezond dieet soms een uitdaging kan zijn. Toch is het volgen van een gezond dieet cruciaal voor jouw fitnessdoelen, en daarom willen wij het zo makkelijk mogelijk voor jou maken. Onze maaltijden bevatten goede voedingsstoffen en zijn overheerlijk, waardoor je niet eens het gevoel hebt dat je een dieet volgt, wat het makkelijker maakt om jouw doelen te bereiken!