Hoe het werkt

Bij KCALculated heb je de volgende dag al je bestelling in huis. Hoe het werkt lees je hier. Want lekker en gecalculeerd eten is echt heel eenvoudig met KCALculated. Je stelt je eigen menu samen aan de hand van het uitgebreide assortiment of je kiest een pakket naar keuze. De maaltijden die we bereiden worden geshockfreezed geleverd waar jij wilt. Het is een kwestie van opwarmen en genieten, zo eenvoudig is het.

DUURZAAMHEID

Wist je dat wij bij KCALculated veel aandacht besteden aan duurzaamheid? Wij werken samen met het transportbedrijf Trunkrs, zij zijn onderweg naar 100% emissievrij rijden door gebruik te maken van elektrische voertuigen. Daarnaast hebben zij efficiënte vaste routes waardoor er behoorlijk wat kilometers worden bespaart.

Niet alleen de bezorging is duurzaam, maar ook je bestelling. De eetbak van de maaltijden is gemaakt van de bpa vrije kunststof CPET, deze is recyclebaar en kan dus weer opnieuw worden gebruikt voor andere doeleinden. De bakjes kunnen in de afvalbak gedeponeerd worden die bestemd is voor plastic voorwerpen.

BESTELLEN

Smakelijke maaltijden bereiden? Laat dat maar aan ons over. Kies bij KCALculated voor maaltijden, pakketten, tussendoortjessappen, sauzen en supplementen die passen bij jouw doel. Jij maakt je keuze en KCALculated bezorgt het aan huis.

BEZORGING

Waar we bezorgen
Bezorgen kan op elk mogelijk adres binnen Nederland en Vlaanderen.

Wanneer we bezorgen
Maandag t/m vrijdag zijn onze vaste bezorgdagen. Wij leveren in de avond tussen 17:00 en 22:00.
Je kan je bestelling volgen en een kwartier van te voren ontvang je de live locatie, zo weet je precies wanneer het arriveert.

BEWAREN

Hoe je het bewaart
Onze overheerlijke maaltijden worden geshockfreezed bij je bezorgd.

Hoe je maaltijden kan bewaren
Maximaal drie dagen in de koelkast.
Vriezer tot aan houdbaarheidsdatum.

Wil je weten hoe je een maaltijd moet bereiden? Bekijk dan onze pagina over de bereidingswijze.