SUPPORT BIJ BESTELLEN

Ben je reeds klant bij KCALculated, dan zijn je bestaande betalingsvoorwaarden van toepassing. Ben je een nieuwe klant en bestel je voor de eerste keer, dan wordt de bestelling via iDEAL, Creditcard, Apple Pay, PayPal of Klarna afgerekend.

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Bunq, Knab, Regiobank, Revolut, SNS Bank, Triodos, van Lanschot of Yoursafe, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Creditcard
Wij accepteren ook creditcard, met Visa, Mastercard en American Express kun je eenvoudig bij ons afrekenen. Om met een creditcard te betalen moet je de kaartgegevens invoeren bij een online betaling. We vragen om de naam van de kaarthouder, de vervaldatum, het kaartnummer en de beveiligingscode.

Apple Pay
Met Apple Pay kun je snel en gemakkelijk afrekenen met je Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad of Apple Watch. Zorg ervoor dat je Apple Pay hebt ingesteld op je compatibele Apple-apparaat. Ga naar de Wallet-app en voeg je betaalkaarten toe aan Apple Pay. Op je Apple-apparaat wordt een melding weergegeven om de betaling te autoriseren. Gebruik je vingerafdruk (Touch ID) of Face ID om de betaling te bevestigen.

PayPal
Bij PayPal profiteer je van verschillende voordelen, zoals snelle betalingen, koper bescherming en het gemak van betalen zonder je betaalgegevens rechtstreeks met ons te delen. Als je nog geen PayPal-account hebt, kun je er eenvoudig één aanmaken op de PayPal-website. Het registratieproces is snel en gratis. Zodra je bij ons afrekent word je doorgestuurd naar de PayPal website waar je kunt inloggen. Controleer de betalingsdetails en het totaalbedrag op de PayPal-website en bevestig de betaling. Zodra de betaling is voltooid, word je teruggestuurd naar onze webshop en ontvang je een bevestiging van je aankoop.

Klarna
Met de nieuwe populaire betaaldienst Klarna heb je flexibele betaalopties voor je aankopen. Bij Klarna kan je betalen in termijnen of betalen na ontvangst van de producten. Kies de optie die het beste bij je past. Als je kiest voor Klarna word je doorgestuurd naar de website waar je je gegevens moet invoeren. Volg de instructies op de Klarna-website om je betaling te voltooien. Je kunt worden gevraagd om aanvullende informatie te verstrekken, zoals je persoonlijke gegevens en eventuele vereiste documenten, afhankelijk van de betaalmethode die je kiest. Zodra de betaling is goedgekeurd, ontvang je een bevestiging van je aankoop en word je teruggestuurd naar onze webshop. Houd er rekening mee dat Klarna afhankelijk is van goedkeuring en dat er mogelijk bepaalde voorwaarden en rentekosten van toepassing zijn. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van Klarna zorgvuldig doorleest voordat je een betaling doet.

Secure Socket Layer
Het afrekengedeelte van onze site is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie zoals naam, adres en credit card gegevens gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen op het internet gelezen worden als deze onderschept zou worden. Omdat met SSL gecodeerde webpagina altijd groter zijn dan ongecodeerde pagina en daarom langer duren voordat u ze in uw internetprogramma te zien zult krijgen, maken we er alleen dan gebruik van als pagina gevoelige informatie bevatten. Hierdoor komen de overige webpagina toch aangenaam snel bij u terecht en hoeft u niet onnodig lang te wachten.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden je vragen graag.
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden