VEELGESTELDE VRAGEN

Met voeding moet je bewust omgaan, je goed informeren en juiste keuzes maken. Je weet zelf het beste wat je lichaam nodig heeft om je goed te voelen. Wij helpen je daar zoveel mogelijk bij. Met verantwoorde, gezonde voeding, maar ook met informatie. Want we zijn eerlijk en open over alles wat we doen en niet doen. Hieronder staan de veelgestelde vragen.

Wil je iets weten dat er niet bij staat? De klantenservice staat altijd voor je klaar. 

PRODUCTEN

 • Wat doen we bij KCALculated?
  Bij KCALculated produceren en leveren wij gezonde sport maaltijden naar onze klanten. Wij bieden verschillende soorten producten aan zoals: maaltijden, pakketten tussendoortjes, sappen, sauzen en supplementen. Daarnaast willen wij jou helpen met jouw doelen en een gezonde levensstijl. Lees ook onze Over ons pagina.
 • Hoe kan ik het beste de producten van KCALculated bewaren?
  Je kan het beste de maaltijden in de vriezer bewaren, dit verlengt de houdbaarheid met een maanden (zie houdbaarheidsdatum op de achterkant van het product). Het deel wat in de koeling gaat kun je maximaal 3 dagen bewaren. Je kan uiteraard zelf kiezen wat je eerst eet en dat kun je in de koeling bewaren.
 • Hoe kan ik het beste de producten van KCALculated bereiden?
  Zorg ervoor dat de producten die je gaat eten een dag van te voren uit de vriezer haalt en in de koeling legt, zodat de maaltijd geleidelijk ontdooit en zijn smaak behoud, Je kan de producten het best bereiden in de magnetron of oven, verdere informatie hierover vind je op de pagina Bereidingswijze
 • Hoeveel zout wordt er gebruikt bij de maaltijden van KCALculated?
  Er wordt in de producten van KCALculated relatief weinig zout gebruikt, sommige producten bevatten wel zout maar dit komt om de producten op smaak te krijgen, vaak zit dit al in de kruiden verwerkt.
 • Ik wil afvallen of aankomen, wat moet ik doen?
  Om af te vallen moet je onder je caloriebehoefte eten en als je wil aankomen moet je er boven eten. Wat je caloriebehoefte is kan je berekenen met verschillende calculators. Wij bieden onze maaltijden aan om jou te helpen je doelen te bereiken.
 • Is er informatie over voedingswaarden en allergenen bij KCALculated?
  Er is uiteraard informatie aanwezig over voedselwaarden en allergenen, deze informatie staat vermeld onder de producten, er staat ook een legenda bij wat aangeeft welke voedselwaarden en allergenen er wel en niet in zitten. Een totaaloverzicht is terug te vinden op de pagina Voedingswaarde en allergenen.
 • Wat is het verschil tussen THT en TGT?
  THT: Tenminste houdbaar tot en TGT: te gebruiken tot. THT is een kwaliteitsgarantie die de fabrikant tot die datum afgeeft, je hoeft het daarna niet weg te gooien. TGT wordt gebruikt voor producten die bederfelijk zijn, na deze datum kun je het product beter niet meer eten.
 • Wat zijn de voordelen van KCALculated?
  Je hoeft geen tijd te besteden aan boodschappen want je shopt online bij KCALculated, Het maken van maaltijden kost ook tijd en daarom heeft het een voordeel want met KCALculated hoef je niet de hele dag in de keuken te staan. Je maaltijden zijn al voorbereid en de maaltijden zijn in individuele porties verpakt, wat kan helpen bij het beheersen van de portiegrootte en het naleven van jouw voedingsdoelen.

BESTELLEN, VERZENDEN EN BEZORGEN

 • Hoe kan ik bestellen bij KCALculated?
  We helpen je graag met het bestellen bij KCALculated, je kan bij ons je eigen maaltijdpakket samenstellen of je kan natuurlijk een al bestaand pakket kiezen. Zodra je alle gewenste maaltijden hebt toegevoegd kan je door naar bestellen en betalen zodat het pakket de volgende dag jouw kant op komt. Bekijk voor meer informatie onze Support bij bestellen pagina.
 • Zijn er minimale bestel hoeveelheden?
  Ja, je kan bij ons producten bestellen vanaf € 50, Het is niet mogelijk om onder dit bedrag te betellen.
 • Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?    
  Klik hier om contact met ons op te nemen, wij kunnen achterhalen of de bestelling goed is doorgekomen. 
 • Hoe worden de maaltijden van KCALculated verstuurd?
  Jouw bestelling bij KCALculated wordt bevroren bezorgd zodat de smaak goed blijft.
 • Kan ik zelf mijn bezorg dag en bezorgtijden kiezen?
  Ja, de bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Een dag voor de aflevering krijg je een e-mail met de tijd van de bezorging. Bekijk voor meer informatie onze pagina Hoe het werkt.
 • Kan ik mijn maaltijden aanpassen bij KCALculated?
  Nee dat is niet mogelijk, wij vertrouwen onze recepten en weten zeker dat u thuis er ook van kan genieten.
 • De bezorging is vertraagd, wat nu?
  Vervelend om te horen dat de bezorging vertraagd is, dit heeft verder geen invloed op de houdbaarheid van de maaltijden zolang je deze binnen 48 uur na de verzending ontvangt. Bij 1 dag vertraging is er niks aan de hand. Twijfel je? Neem dan contact met ons op.