Blogs

Wat is mealpreppen en hoe doe je dat?

PLANNEN

Mealpreppen is een methode waarbij je maaltijden vooraf plant en meestal zelf bereidt. Meestal wordt dit voor een hele week geplant. Deze maaltijden bewaar je vervolgens in de koelkast of vriezer, zodat je gedurende de week snel en gemakkelijk toegang hebt tot gezonde en uitgebalanceerde maaltijden.

VOORDELEN VAN MEALPREPPEN

Eén van de vele voordelen van mealpreppen is de enorme tijdsbesparing die het biedt. Door je maaltijden vooraf te plannen en klaar te maken, hoef je niet elke dag na te denken over wat je wilt eten en hoef je niet te koken, wat jou veel tijd bespaart. Dit geeft jou de vrijheid en flexibiliteit om je tijd op andere manieren te besteden. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een drukke levensstijl hebben!

ROL VAN KCALCULATED

Maar wees niet getreurd, bij KCALculated zorgen wij ervoor dat het bereiden van de maaltijden voor je gedaan wordt, wat jou nog meer tijd bespaart dan het mealpreppen al deed. Wij bieden maaltijdpakketten aan waardoor jij je hele week kan plannen met overheerlijke maaltijden!

TIJDSBESPAREND EN OPTIMAAL

Ook kan mealpreppen ervoor zorgen om veel gemakkelijker jouw doelen te behalen, dat kan bijvoorbeeld afvallen zijn, maar zeker ook aankomen in spiermassa. Door middel van mealpreppen zorg je ervoor dat je voldoende calorieën binnenkrijgt waardoor je je lichaam geeft wat het nodig heeft om bijvoorbeeld aan te komen in spiermassa. Daarentegen maakt mealpreppen het afvallen makkelijker omdat je je niet meer zorgen hoeft te maken om wat je moet eten, je pakt gerust een less KCAL maaltijd van KCALculated en genieten maar! Zonder dat je je schuldig hoeft te voelen om wat je hebt gegeten.

KWALITEIT EN GEMAK

Bij KCALculated begrijpen we dat het niet alleen om tijdsbesparing gaat, maar ook om de kwaliteit van de maaltijden die je consumeert. Onze maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die de voedingsstoffen bevatten die je lichaam nodig heeft. Door gebruik te maken van onze maaltijden hoef je je geen zorgen te maken over het samenstellen van voedzame maaltijden, het werk is al voor je gedaan!