OVER ONS

Welkom bij KCALculated, wij staan voor smaak en gemak!

Overheerlijke producten zorgen ervoor dat gestructureerd eten gemakkelijk vol te houden is. Wij zijn gepassioneerd door fitness en geloven dat goede voeding de sleutel is tot het behalen van je doel. Zo kan je vet verliezen in een calorie tekort of spiermassa opbouwen in een calorie overschot. Dit kan je onder andere doen met onze sportmaaltijden.

Onze deskundige koks bereiden met zorg en liefde een breed scala aan maaltijden, samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. Naast dat onze producten lekker zijn van smaak, zorgen wij er ook voor dat er een ideale micro -en macronutriëntenverhouding is. Zo krijg je al je voedingsstoffen optimaal binnen.

Bij KCALculated begrijpen we als geen ander dat het behouden van een goed eetpatroon niet altijd eenvoudig is. Het vergt planning, tijd en toewijding. Daarom kunnen wij je van meer dan een maaltijd voorzien. Ons assortiment kan je gehele dagelijkse behoefte naar wens vervullen. Of je nu een dieet volgt of specifieke voorkeuren hebt, wij zorgen ervoor dat onze maaltijden voldoen aan jouw voedingswensen.

Ons team bestaat uit fitnessliefhebbers, voedingsdeskundigen en culinaire experts die zich inzetten om jou te helpen je doelen te bereiken. We streven voor het allerbeste in alles wat we doen, van de selectie van de ingrediënten tot het bereidingsproces en de bezorging van de maaltijden. We hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid.